Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο μάρτυρας για την υπόθεση του θανάτου Σ. Βαλυράκη

Για παραλείψεις και αβελτηρία από την πλευρά του Λιμενικού Τμήματος Ερέτριας στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η οικογένειά του η οποία θα κινηθεί νομικά για το θέμα.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Μανώλης Φωτάκης: “Υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από πλευράς μας ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης από το Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας. Από εκεί και πέρα εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νομική ευχέρεια ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αβελτηρίες και τις παραλείψεις που υπάρχουν από εκεί.”

Εντωμεταξύ ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής σήμερα τα χαράματα ο μάρτυρας που υποστηρίζει ότι είδε δράστες να δολοφονούν τον Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και επιβεβαίωσε αυτά που είχε και στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Φωτάκης: “Ο εισαγγελέας θα επεξεργαστεί τη δικογραφία μόλις ολοκληρωθεί και η τεχνική έκθεση και θα κάνει όσα απαιτεί ο νόμος. Εφόσον υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν μάρτυρες που λένε τι έγινε, πρέπει η υπόθεση να προχωρήσει, να ασκηθούν ποινικές διώξεις και να πάει η υπόθεση στην ανάκριση”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook