Δύο αδελφές, ηλικίας 19 και 24 ετών σήμερα, προέβησαν σε καταγγελία εναντίον άνδρα που ασελγούσε εις βάρος τους όταν εκείνες ήταν ανήλικες

Η κυρία ανάκριση εις βάρος του 62χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, όπου ο ανήλικος συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση όπου ο ανήλικος δεν συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη, προσδιορίστηκε για την 11η Μαΐου.

Η μία ήταν 6 ετών και η άλλη 9

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη dimokratiki, ο 62χρονος βρέθηκε υπόλογος για τα ως άνω αδικήματα μετά από καταθέσεις δύο αδελφών, που τον κατήγγειλαν για σεξουαλικά αδικήματα και έχει ήδη ασκήσει μήνυση εις βάρος τους για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δύο αδελφές ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα του συντοπίτη τους, σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, επί 6ετία. Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

Τι αναφέρουν οι μηνύτριες;

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται οι μηνύτριες, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε εις βάρος τους. Η μια διατείνεται ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της. Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη dimokratiki, αποφάσισαν πλέον με την αδελφή τους, όπως υποστηρίζουν, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του διότι δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη το τι συνέβαινε ως σήμερα. Ο καταγγελλόμενος τόνισε εξεταζόμενος ότι τα όσα κατέθεσαν εις βάρος του οι καταγγέλλουσες υπερβαίνουν τα όρια ακόμα και της νοσηρής φαντασίας. Εξέθεσε ότι η μητέρα του γνώριζε την οικογένεια των καταγγελλουσών και τους βοηθούσε καθώς βρίσκονταν σε κακή οικονομική κατάσταση αγοράζοντάς τους διάφορα τρόφιμα.

Αρνείται τις καταγγελίες ο 62χρονος

Στις αρχές του θέρους του 2001 ξεκίνησαν να αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις και κουμπαριά, ενώ τους επισκεπτόταν στο εξοχικό τους. Με την πάροδο του χρόνου άρχισε να καταλαβαίνει πως η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Έτσι με τη γυναίκα του συχνά προσέφεραν τρόφιμα και πολλές φορές χρήματα. Το 2003 τους έδωσε το ποσό των 3.500 ευρώ για να τους βοηθήσει και δεν του επιστράφηκε ποτέ. Η οικογενειακή φιλία συνεχίστηκε παρότι υπήρξαν αφερέγγυοι. Κατά τα έτη 2010 με 2011 η μητέρα των καταγγελλουσών καθώς και τα αδέλφια της είχαν κατηγορηθεί σε ποινική υπόθεση και εκείνος και η σύζυγός του, αποφάσισαν, όπως είπε, να αποστασιοποιηθούν χωρίς ωστόσο να σταματήσουν εντελώς οι επαφές τους, που περιορίστηκαν σε τυχαίες συναντήσεις στον δρόμο.

Συγγενείς τους όμως, όπως κατέθεσε, του ζητούσαν συχνά οικονομική βοήθεια. Ο καταγγελλόμενος κατέθεσε ότι είναι αδύνατον να συμβαίνουν τα όσα τραγικά αναφέρουν οι φερόμενες ως παθούσες κατά τα έτη 2002 και 2009 και να αποφασίσουν να τα αναφέρουν για πρώτη φορά το 2021 αλλά και να μην αναφέρει τουλάχιστον η μία στην άλλη τι έχει συμβεί ή στη μητέρα τους. Τονίζει παράλληλα, ότι είναι αδιανόητο να συμβαίνουν τα όσα τραγικά αναφέρουν σχετικά με τις ασελγείς πράξεις ακόμα και στην αυλή του σπιτιού του, παρουσία μάλιστα του παιδιού του και της συζύγου του, ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή σε συνάνθρωπό του να τον κατηγορήσει για οτιδήποτε. Οι καταγγέλλουσες αναφέρουν, όπως επεσήμανε, ότι οι ασελγείς πράξεις έγιναν για την μεν πρώτη στη χρονική περίοδο από το 2002 έως το 2008, για τη δε δεύτερη από το έτος 2011 έως το 2014.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook