Σε τραγωδία φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, ο οποίος έμενε και εργαζόταν στο εξωτερικό.

Ο 33χρονος Στάθης Άνθης, που είναι περισσότερο γνωστός στη Βρετανία ως Σταν, αναζητείται από τις 8 Μαρτίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το πτώμα ενός άνδρα ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο νησί Μπέργκ, στο νότιο Ντέβον.

Αν και τα στοιχεία του δεν έχουν ταυτοποιηθεί, η αστυνομία ενημέρωσε ήδη την οικογένεια του Έλληνα εργαζόμενου σε ξενοδοχείο της περιοχής, του Στάθη Άνθη. Το πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της περασμένη Τρίτης, έπειτα από έρευνα της ακτοφυλακής.

Το νησί όπου υπάρχουν ένα ξενοδοχείο Art Deco του 1929, μια παμπ και τρεις ιδιωτικές κατοικίες βρίσκεται πολύ κοντά στις ακτές του Μπίγκμπερι. Η πρόσβαση μήκους 250 μέτρων προς το νησί Μπεργκ, που έγινε δημοφιλής από τις αναφορές της Άγκαθα Κρίστι, καλύπτεται με νερό κατά την παλίρροια.

«Πολύ πιθανόν να είναι ο αδελφός μου»

«Πολύ πιθανόν να είναι ο αδελφός μου. Περιμένουμε την ταυτοποίηση που έδωσε ο αδερφός μου DNA και είμαστε σε αναμονή» δήλωσε το απόγευμα ο Γιώργος Άνθης, μιλώντας τηλεφωνικά με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News στο MEGA.

«Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι με ακρίβεια. Από όσο έχουμε πληροφορηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε…. Ο αδερφός μου ό,τι προβλήματα είχε τα αντιμετώπιζε θετικά. Στο ξενοδοχείο είχαν γίνει 2-3 περιστατικά γιατί ήταν σε καραντίνα και ήταν πιο πιεσμένες οι καταστάσεις. Είχε γίνει κάτι με μία κάμερα και είχε αντιδράσει ενώ κάποια στιγμή μας είχε πει ότι ήταν ένας εναντίον όλων.» συμπλήρωσε ο ίδιος.

iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook