Κλέλια Ρένεση «…Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην μάνα γη, που έπλασε την Γαύδο, και μπόρεσα να βουλιάξω τα πόδια μου μέσα την άμμο της κ στην καρδιά της….»

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κλέλια Ρένεση, επισκέφθηκε την Γαύδο και προστέθηκε άθελά της σε όλους όσοι έχουν μαγευτεί από το μικρό αυτό νησί που στέκει στο νότιο Κρητικό πέλαγος.

Όπως αναφέρει η ίδια «πριν από λίγα καλοκαίρια , μπήκα σ' ένα καράβι κ βγήκα σ΄ ένα μαγικό νησί. Θα καθόμουν μία βδομάδα, αλλά το νησί είχε άλλη γνώμη, και μαζεύτηκα μετά από ενάμιση μήνα. Με συνοδοιπόρους ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα παρεό και το σκυλί μου, έλιωσα κάθε κόμπο, κάθε φόβο και κάθε αμφιβολία. 

Το νησί μου χάρισε απλόχερα όλη την γνώση , όλη την ομορφιά κ την χάρη του. Μου χάρισε φίλους, μου χάρισε ήλιους και την μεγαλύτερη αγάπη που γνώρισα ποτέ . Φεύγοντας ήξερα ότι πρέπει να επιστρέψω και να του “επιστρέψω”.. ένα στιχάκι που σκαρφίστηκα κάτω απ τον κέδρο που με φιλοξενούσε έγινε γρήγορα τραγούδι, και με την βοήθεια του υπέροχου φίλου Νίκου Στρατάκη βρήκε φωνή και χάρη. 

Μεγάλη ευγνωμοσύνη στους- Νίκο Στρατάκη για όλα τα όμορφα που έπραξε για να βγεί αυτό το τραγούδι Γιώργο Σαλούστρο για την μαγική ασκομαντούρα  κ τον Χρήστο Βεντούρα , για τις ηχογραφήσεις στην Αθήνα .Το Astra Studio και τον Κώστα Μαρκάκη για τις ηχογραφήσεις στην Κρήτη κ για την υπέροχη Μίξη τον Αλέκο Κυράνη για την σκηνοθεσία κ την μαγική ατμόσφαιρα του βίντεοκλιπ τον Μάνο Βυνιχάκη για τα υπέροχα πλάνα της Γαύδου τον Γιώργο Κοντοχριστοφή για τα υπέροχα πλάνα του Νίκου Στρατάκη 

Τέλος , το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην μάνα γη, που έπλασε την Γαύδο, και μπόρεσα να βουλιάξω τα πόδια μου μέσα την άμμο της κ στην καρδιά της. Κάτω τα χέρια απο το παραδεισένιο νησί, κάτω τα χέρια από τους παρθένους παραδείσους του τόπου μας. Είναι ό,τι μας έχει απομείνει από την αιωνιότητα.»

ΓΑΥΔΟΣ|GAYDOS - Νίκος Στρατάκης / Κλέλια Ρένεση

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΤΙΧΟΙ - ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ - ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ- ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ- ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
ΜΙΞΗ- ΜΑΣΤΕΡ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ( Astra Studio)
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΚΟΣ ΚΥΡΑΝΗΣ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook