Το Ιατρικό ανακοινωθέν για τη Νόρα Κατσέλη – Νοσηλέυται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νόρα Κατσέλη. Η ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών αναφέρει πως η Νόρα Κατσέλη διακομίστηκε σε ΜΕΘ με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οπως αναφέρει η κλινική, πραγματοποιήθηκε άμεσα νευροχειρουργική επέμβαση και η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Αναλυτικά η Ευρωκλινική Αθηνών αναφέρει στο Ιατρικό Ανακοινωθέν: «Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίστηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές. Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση».

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της κλινικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook