Πολύ σκληρά για να… πεθάνουν έδειξαν και στη Νεάπολη τα Χανιά, υποχρεώνοντας σε απώλεια βαθμών τον πρωτοπόρο Ιωνικό (1-1).

Η χανιώτικη ομάδα έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου ο διαιτητής Ζαμπαλάς αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 3’ σε μαρκάρισμα του Φαζού στον Βασιλόγιαννη. Στο 18’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες για μαρκάρισμα στον Διαμαντόπουλο και στο 27’ σε φάση με τον Μπραμπίγια. Από την άλλη οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σωτηράκου στο 16’.

Με “φτηνό” γκολ που δέχτηκαν στο 48’ από τον Κάστρο, σε γύρισμα του Βλαχομήτρου από σέντρα του Παπαγεωργίου, τα Χανιά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσαν με “χρυσή αλλαγή” τον Τριανταφυλλάκο να ισοφαρίσουν στο 88’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη. Στους πανηγυρισμούς με τον κόσμο που υπήρχε από τα Χανιά ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλά δεν ήταν το μοναδικό πλήγμα, αφού με τη λήξη του αγώνα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και ο Κάρλος.

Οι φάσεις του αγώνα
3′ Διαμαρτυρίες για το μαρκάρισμα του Φαζού στον Βασιλόγιαννη, που φαίνεται και από το βίντεο να ανατρέπεται εντός περιοχής αλλά ο κ. Ζαμπαλάς δεν καταλογίζει το πέναλτι.
10′ Φάουλ του Βασιλόγιαννη μπλοκάρει ο Γκίνης. Δευτερόλεπτα μετά από γύρισμα του Βασιλόγιαννη το γυριστό του Μπραμπίγια αποκρούεται από το σώμα του Κύργια.
18′ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη γύρισμα του Ανδρέου και νέες διαμαρτυρίες για κράτημα στον Διαμαντόπουλο.
19′ Κόρνερ του Μπραμπίγια κεφαλιά του Κάσσου ψηλά άουτ.
27′ Νέες διαμαρτυρίες για μαρκάρισμα του Κύργια στον Μπραμπίγια.
32′ Ενέργεια του Ομάρ και γύρισμα στον Ρόλε, που σουτάρει για να μπλοκάρει ο
Κουτζαβασίλης.
41′ Κόρνερ του Ρόλε κεφαλιά του Φαζού η μπάλα βρίσκει στον Σωτηράκο και ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει.
44′ Σουτ του Ματσούκα ψηλά άουτ η μπάλα.
48′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Παπαγεωργίου γύρισμα του Βλαχομήτρου και ο Κάστρο με προβολή σε κενή εστία ανοίγει το σκορ (1-0).
50′ Σουτ του Βλαχομήτρου άουτ.
55′ Σέντρα του Παπαγεωργίου κεφαλιά του Βλαχομήτρου μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
88′ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Βασιλόγιαννη ο Τριανταφυλλάκος με κεφαλιά ισοφαρίζει (1-1).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας) – Νίκζας (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Νιάς (16′), Φαζός (23′), Ομάρ (29′), Κάσσος (68′), Μουμίν (77′), Τριανταφυλλάκος (83′ και 89′), Κάρλος (90+1′ και 90+5′)
Κόκκινες κάρτες: Τριανταφυλλάκος (89′), Κάρλος (με τη λήξη του αγώνα)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Ομάρ, Μουμίν, Νιάς (56′ Γκοτσούλιας), Πλατέλλας (42′ λ.τρ. Βλαχομήτρος), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Ρόλε, Κάστρο (79′ Μουστάκης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης (68′ Τριανταφυλλάκος), Πλέγας (77′ Δημητριάδης), Γκίνο (68′ Σουντουρά), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (31′ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook