Σκληρή ανακοίνωση για τους φορείς που δρομολογούν τον Σταθμό Μεταμόρτωσης Απορριμάτων στον Τσιβαρά

Με τον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη Χανίων συναντήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Αποκορώνου διαμαρτυρόμενοι έντονα για τη δρομολογούμενη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Τσιβαρά.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι επικεφαλής και οι πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων της περιοχής, τονίζουν ότι απέναντι σε αυτή την ενέργεια που στηρίζει μόνο η μειοψηφία, θα βρουν απέναντί τους τον λαό και τους φορείς του Αποκόρωνα.

Η ανακοίνωση των επικεφαλής και των προέδρων των συμβουλίων έχει ως εξής:

"Συνάντηση πραγματοποίησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ Καλογερή, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αρναουντάκη, κατά την οποία του κατέθεσαν την απόφαση189/ 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου που με μεγάλη πλειοψηφία 17 – 10 αποφάσισε  να μην κατασκευαστεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Τσιβαρά, όπως με κάθε τρόπο και κάθε μέσο επιδιώκει ο κ. Δήμαρχος, αλλά σε  κατάλληλη θέση με την  εφαρμογή κριτηρίων χωροθέτησης.

Στην τοποθέτησή του  ο κ. Καλογερής δήλωσε την πρόθεσή του να υπογράψει την έγκριση  περιβαλλοντικών όρων στην περιοχή Τσιβαράς για χρήση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Πριν υπογράψει, όπως προτίθεται, σε αντίθεση  με την 189/ 2020 απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Αποκορώνου, ας σκεφτεί ότι βάζει  απέναντί του το λαό του Αποκόρωνα, τους συλλόγους και τους φορείς του, υποστηρίζοντας την βούληση της μειοψηφίας.

Θα μας βρει   απέναντι του.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης
Σγουράκης Σταμάτης
Καραγιαννάκης Παντελής
Μελισσάκης Νικήτας
Οι πρόεδροι κοινοτικών συμβουλίων και των συλλόγων της περιοχής"


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook