Οι ψύκτες νερού προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τον επαγγελματικό σας χώρο και πρώτα απ’ όλα αλλάζουν τις δυνατότητες που έχετε σαν επιχείρηση να προσφέρετε σε εργαζόμενους και πελάτες ένα κρύο και ζεστό ρόφημα. 

Οι ψύκτες νερού με φίλτρα νερού διαθέτουν άριστης ποιότητας νερό, φιλτραρισμένο, χωρίς μολυσμένες ουσίες και τοποθετούνται πανεύκολα, ενώ η συντήρησή τους είναι αμελητέα.

Νερό για τους συνεργάτες και τους πελάτες σας χωρίς μολυσμένες ουσίες!

Ακόμα και μέσα από το εμφιαλωμένο μπουκάλι το νερό υφίσταται αλλοιώσεις λόγω του πλαστικού. Με τον ψύκτη εξοικονομείτε χώρο για αποθήκευση στον επαγγελματικό σας χώρο και παράλληλα η οικονομία που κάνετε είναι μεγάλη. Τέλος, είναι η πιο οικολογική λύση, αφού δεν σπαταλάτε πλαστικό χωρίς λόγο, το οποίο έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. 

Η Health & Life σας προσφέρει ψύκτες ΔΩΡΕΑΝ με μοναδική χρέωση το κόστος των φίλτρων στα 89€!

Με αυτόν τον τρόπο έχετε μέσα σε λίγες ώρες ψύκτη χωρίς να πληρώσετε τίποτα απολύτως, με μοναδική επιβάρυνση τα φίλτρα. Ανά 6 μήνες θα έρχεται ο τεχνικός για την συντήρηση, η οποία θα γίνεται δωρεάν.

Την προσφορά αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν άμεσα οι εξής περιοχές: Αττική, Αίγιο, Ιωάννινα, Ναύπακτο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σπάρτη, Τρίπολη, Χανιά και Κύπρο (Λάρνακα, Λεμεσός, Λευκωσία).

Απολαμβάνετε και δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη για να λύσετε όλες σας τις απορίες ή προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν με τον ψύκτη. 

Πλέον δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα για το αν θα σας τελειώσει το νερό, αφού η παροχή είναι συνεχόμενη και ξεγνοιάζετε! Απολαμβάνετε το ζεστό ή το κρύο σας ρόφημα ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα για τους ψύκτες νερού με τα φίλτρα νερού ενσωματωμένα, θα βρείτε στο σάιτ μας healthandlifewf.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook