Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση για τον οίκο ευγηρίας στα Χανιά – Τι αναφέρουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του οίκου ευγηρίας.

Πλέον μετά τις αποκαλύψεις που προέκυψαν από χτες για την εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει για αξιόποινες πράξεις στον οίκο ευγηρίας μετά από καταγγελία συγγενών θανούσης και μετά το σημερινό ρεπορτάζ του Flashnews.gr ότι η ιατρoδικαστική εξέταση της σορού της ηλικιωμένης θα προχωρήσει “εις βάθος” για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν δείγματα κακοποίησης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση των πληρεξούσιων δικηγόρων του οίκου ευγηρίας.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανακοίνωση που, αρχικά είχε αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ο ένας εκ των δύο πληρεξούσιων δικηγόρος κ. Ιωάννης Σφακιωτάκης και την οποία δημοσίευσε το Flashnews.gr.

Η επίσημη πλέον ανακοίνωση των πληρεξούσιων δικηγόρων του οίκου ευγηρίας που εστάλη στα ΜΜΕ αναφέρει:

  

Όπως σημείωσε νωρίτερα το Flashnews.gr, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική εξέταση της σκελετοποιημένης πλέον σορού της ηλικιωμένης γυναίκας. Το γεγονός ότι, λόγω του μεγάλου χρόνου ενταφιασμού της γυναίκας (11 μήνες) υπάρχει σημαντική αλλοίωση στους ιστούς της, απαιτεί περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση. 

Πάντως, όπως τονίσαμε οι ιατροδικαστές έλαβαν δείγμα από τα οστά της ηλικιωμένης για να προχωρήσουν την ιατροδικαστική εξέταση και εν συνεχεία, η σορός επεστράφη στο κοιμητήριο σε χωριό της Κισάμου, από όπου και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook