Τι καταγγέλλει πρώην υπάλληλος αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον οίκο ευγηρίας

Για απάνθρωπες συνθήκες στον οίκο ευγηρίας ο οποίος εδρεύει στα Τσικαλαριά Χανίων, κάνει λόγο πρωην εργαζόμενος της δομής, ο οποίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑ και στον Μάριο Διονέλλη. 

Όπως αναφέρει ο άνδρας, “έδεναν τους τροφίμους στα κρεβάτια, τους έδιναν χάπια για να ηρεμήσουν και κάποιες φορές τους χτυπούσαν. Εγώ ήμουν εκεί για έξι μήνες και κάποια στιγμή είδα ότι πέθαναν 14 άτομα μέσα σε μία εβδομάδα, δεν ξέρω όμως από τι, γιατί δεν ήρθε ποτέ γιατρός για τους θανάτους. Όταν πέθαινε κάποιος δεν ειδοποιούσαν κανέναν παρά μόνο το γραφείο τελετών. Εμένα μου ζητούσαν το βράδυ να δένω όλους τους τροφίμους, εγώ όμως δεν το έκανα γιατί δεν το θεωρούσα σωστό και έτσι πήγαιναν άλλοι και τους έδεναν. Η υπεύθυνη όταν καλούσαν συγγενείς έλεγε ότι όλα είναι καλά”.

Παράλληλα, ο πρώην υπάλληλος τονίζει σχετικά με τον θάνατο της ηλικιωμένης, για την οποία έγινε και η εκταφή. “Κάποια στιγμή ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, πήγαμε να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε την ηλικιωμένη να έχει πέσει κάτω και να έχει αίμα στο κεφάλι. Είπα ότι πρέπει να καλέσουμε ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο όμως δε με άκουσαν. Την τρίτη ημέρα απεβίωσε”. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Δείτε τι αναφέρει και η κόρη της 60χρονης που έσβησε στο γηροκομείο

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook