Αποκαλυπτική αγγελία η οποία αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες

Νεώτερη ενημέρωση 13:03

Εν μέσω του «τσουνάμι» των καταγγελιών και της έρευνας των Εισαγγελικών αρχών για τους θανάτους 68 ηλικιωμένων και τα όσα – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εγίνοντο σε  ιδιωτικό οίκο ευγηρίας στα Χανιά, μια αγγελία που εντόπισε το Flashnews.gr σε γνωστό ιστότοπο αγγελιών, φαίνεται πως δημιουργεί νέα δεδομένα.

Αναλυτικότερα στην συγκεκριμένη αγγελία που προέρχεται από μεσιτικό γραφείο της Αθήνας, φαίνεται πως πωλείται ένα «ξενοδοχείο» με εμβαδό 1.100 τμ στην τιμή των 3.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την περιγραφή του ακινήτου, βρίσκεται στην Σούδα, σε οικόπεδο 3.800 τμ, κατασκευάστηκε το 2009 και ανακαινίστηκε το 2018 και διαθέτει 16 δωμάτια με 48 κλίνες.

Μάλιστα επισημαίνεται πως «βρίσκεται σε καταπληκτική τοποθεσία με πανοραμική απεριόριστη θέα θάλασσα και του κόλπου. Η επιχείρηση σήμερα λειτουργεί με 100% πληρότητα και προσφέρει δυνατότητα σύντομης απόσβεσης της επένδυσης».

Η συγκεκριμένη περιγραφή στην αγγελία η οποία αναρτήθηκε στις 15 Απριλίου, ταιριάζει με τον οίκο ευγηρίας ο οποίος βρίσκεται στην δίνη ερευνών της Δικαιοσύνης και καταγγελιών και ειδικά οι ίδιες φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία, υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του εν λόγω οίκου ευγηρίας μετά την ανακαίνιση του 2018.

Δείτε τις φωτο απο την αγγελία και αμέσως μετά η αντίστοιχη φωτο απο την ιστοσελίδα του οίκου ευγηρίας

Φωτο “ξενοδοχείου” 

Φωτο οίκου ευγηρίας

Φωτο “ξενοδοχείου”

Φωτο οίκου ευγηρίας

Φωτο “ξενοδοχείου”

Φωτο οίκου ευγηρίας

Τα δεδομένα αυτά – εαν ισχύουν – προκαλούν εύλογα ερωτηματικά για το αν οι ιδιοκτήτες της δομής αποφάσισαν να την κλείσουν και να πωλήσουν το ακίνητο εξ αιτίας των εξελίξεων.

Όμως όπως φάνηκε στην συνέχεια του ρεπορτάζ, τόσο η ιδιοκτήτρια, όσο και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, διέψευσαν πως πωλείται η Μονάδα δηλώνοντας πως θα ερευνήσουν το πως έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση στο site αγγελιών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook