Ενημέρωση Βασίλη Διγαλάκη ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων ΝΔ:

Διανύουμε ήδη τη Μεγάλη Εβδομάδα, που σηματοδοτεί την έναρξη του Θείου Δράματος έως την κορύφωσή του, την Ανάσταση. Μία Μεγάλη Εβδομάδα δύσκολη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους, το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις καρδιές μας και να μας οδηγήσει στη συλλογική Ανάσταση! Με υγεία, υπομονή και αλληλεγγύη και με την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορούμε να αγκαλιάσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Θέλω, επίσης, να σας ενημερώσω ότι από το βράδυ της Κυριακής 18 Απριλίου είμαι -και θα παραμείνω όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα- σε κατ’ οίκον περιορισμό («καραντίνα») εξαιτίας της επαφής μου με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19. Έχω ήδη πραγματοποιήσει δύο μοριακά τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά, ωστόσο οφείλω, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να παραμείνω σε κατ’ οίκον περιορισμό για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

Μεγάλη Εβδομάδα στο σπίτι, λοιπόν. Σε «καραντίνα» για δεύτερη φορά, μετά τον περασμένο Αύγουστο, όταν υπήρξε θετικό κρούσμα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Ας προσέχουμε όλοι τούτες τις άγιες ημέρες. Ας μείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας. Και ας ευχηθούμε, όλοι οι συμπολίτες μας, που έχουν «χτυπηθεί» από τον ιό και νοσηλεύονται, να επιστρέψουν γρήγορα, υγιείς και δυνατοί, στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook