Μια πανεύκολη κρύα σούπα με βάση τα χανιώτικα αβοκάντο, το πρόβειο γιαούρτι και την φρέσκια καρύδα. Δροσιστική και πολύ χορταστική!

Υλικά

500 γρ. πούλπα από ώριμα χανιώτικα αβοκάντο
1 λίτρο νερό καρύδας
200 γρ. πρόβειο γιαούρτι
1-2 κόκκινες φρέσκιες πιπεριές τσίλι χωρίς σπόρους
200 γρ. flakes καρύδας
ανθός αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τις φλούδες καρύδας, το αλάτι και το πιπέρι, μέχρι να αποκτήσουν μια φίνα υφή. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά καλύπτοντας με μεμβράνη.

Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος, γαρνίρουμε με την φρέσκια καρύδα και αλατοπιπερώνουμε.

Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook