Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για τις καθιερωμένες ευχές για το Πάσχα από τον Δήμο Χανίων, αλλά και να μεταβιβάσει τις ευχαριστίες όλης της κοινωνίας των Χανίων για τον αγώνα τους κατά την περίοδο της πανδημίας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, όπου έγινε ενημέρωση για την πετυχημένη εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμών στην κοινωνία.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν στην επίσκεψή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και οι Αντιδήμαρχοι, Ελένη Ζερβουδάκη, Τάσος Αλόγλου και Στέλιος Μιχαηλάκης.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προσέφερε συμβολικά λαμπάδες και γλυκίσματα και δήλωσε: « Πέρα από τις ευχές για καλό Πάσχα, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της κοινωνίας των Χανίων, στο σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, για την υπερπροσπάθεια που κάνουν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθούν να μας κρατήσουν “όρθιους” με ασφάλεια και εμείς τώρα με την ατομική υπευθυνότητα, βοηθάμε το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Τους βοηθάμε και τους υποστηρίζουμε, με την εφαρμογή των οδηγιών που δίνουν οι ειδικοί, αλλά και ακολουθώντας τον προγραμματισμό για τους εμβολιασμούς. Καλούμε όλους, να κάνουν αυτό που πρέπει για να ορθώσουμε τείχος προστασίας, για εμάς, τις οικογένειές μας αλλά και την κοινωνία μας».

Από τη μεριά της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο Διοικητής Γιώργος Μπέας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη του Δήμου Χανίων: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. Χανίων, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την εξαιρετική, καθημερινή συνεργασία και στήριξη, υλική και ηθική. Μαζί λύσαμε πολλά και δύσκολα προβλήματα και συνεχίζουμε». 

Σε δηλώσεις τους, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης μετέφερε τις ευχές όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος και τόνισε πως η συνεργασία Δήμου-Νοσοκομείου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προσφέρει, ενώ ο αναπληρωτής Διοικητής, Μάνος Μπολώτης υπερτόνισε την έμπρακτη στήριξη του Δήμου κατά την περίοδο της πανδημίας, με την προσφορά αναπνευστήρα για τη ΜΕΘ, από τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων. 

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Βαρδής Γεωργιακάκης, είπε ότι «δεν πρόκειται για μία ακόμα εθιμοτυπική συνάντηση, καθώς ο Δήμαρχος έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του στις ανάγκες μας. Δεν ξεχνάμε και το όραμά μας και δέσμευση να γίνει πραγματικότητα ο Παιδικός Σταθμός για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Χανιών».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook