Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 περίπου άτομα  της πόλεως  μας.

Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, αρτοποιήματα, κόκκινα αυγά, λάδι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  μας κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Προϊσταμένου των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως μας Πρωτοσυγκελλεύοντος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών,  η στήριξη κάποιων ανθρώπων και επιχειρήσεων  μας χάρισε την επιτυχία αυτής της φιλάνθρωπης κίνησης για τις ημέρες του Πάσχα!

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ. Δαμασκηνός  εξέφρασε  τις ολόθερμες πατρικές ευχαριστίες  προς όλους εκείνους που συνέδραμαν στη φιλάνθρωπη αρωγή και διακονία αγάπης, ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας, που έχει κτυπήσει πολλούς κλάδους της οικονομίας, ευχόμενος στις οικογένειες και στους αναγκεμένους αδελφούς που έλαβαν την ελάχιστη αυτή βοήθεια, αλλά και σε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Καλή Ανάσταση.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον συντονιστή του Συσσιτίου και Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, όλα εκείνα τα άτομα και επιχειρήσεις που από το περίσσευμα της αγάπης τους αγοράστηκαν τα αναγκαία για τις τσάντες αγάπης, τον υπεύθυνο του κεντρικού Συσσιτίου κ. Ευθύμιο Σημαντηράκη και το εθελοντικό προσωπικό, τους υπαλλήλους των γραφείων της Μητροπόλεως καθώς και όλους εκείνους που καθημερινά βοηθούν σε αυτό το πολύ δύσκολο αλλά ευλογημένο έργο.


      

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook