Εικόνες που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας αλλά και με τα δεδομένα της εποχής.

-Τελευταία ενημέρωση: 12.10-

Με την ανατολή του ηλίου, Μεγάλο Σάββατο, αντικρύζει κανείς αυτή την άσχημη εικόνα στο Ενετικό λιμάνι Χανίων. Μια εικόνα που σίγουρα δεν "διαφημίζει" τη συμπεριφόρα εκείνων που άφησαν το "στίγμα" τους στο σημείο με αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο.

Σύμφωνα με πολίτες, κάθε βράδυ, σε συγκεκριμένο ειδικά σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται "άτυπα" κορωνοπάρτι, αφού δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν.

Κυρίως όμως αυτοί που τόσο ανεύθυνα συμμετέχουν στα "ανεπίσημα" κορωνοπάρτι, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις, δεν διαθέτουν καν τον "πολιτισμό" να μαζέψουν τα σκουπίδια τους και να μην υπάρχει, την επόμενη μέρα, αυτή η εικόνα ντροπής στο λιμάνι.

Μια εικόνα που "μιλάει" από μόνη της και την αφήνουμε, απλώς, για σχολιασμό...


Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το Flashnews.gr και την έκταση που πήρε, ο Δήμος Χανίων προέβη σε καθαρισμό του σημείου, όμως, όπως σωστά σημειώνει ο αντιδήμαρχος Χανίων στον τομέα καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης:

"Η άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Χανίων για την αποκατάσταση του χώρου, δεν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα!!
Δεν ρυπαίνουμε τον χώρο που βρισκόμαστε.
Η λύση δεν είναι ποιος θα τα μαζέψει, αλλά να μην τα πετάξουμε καν!!"


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook