Στο γήπεδο βρέθηκαν το Μεγάλο Σάββατο προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Χανιά, για την προπόνηση με το βλέμμα στο ματς με τον Ιωνικό (05/05, 15:30).

Το «παρών» στα Περιβόλια έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης, τονίζοντας ότι η διοίκηση δε χάνει την πίστη της και η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα εκτός από τις ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα μοιράστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα πασχαλινά τσουρέκια και λαμπάδες από ιδρύματα των Χανίων.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Στο γήπεδο βρέθηκαν το πρωί του Μ. Σαββάτου – Πρωτομαγιάς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα είχε προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων, με το βλέμμα στραμμένο στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (05/05, 15:30) με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η προπόνηση είχε τα εξής περιεχόμενα: προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι “8vs2” και ασκήσεις κατοχής της μπάλας.

Μετά από το τέλος της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, που εξέφρασε την πίστη της διοίκησης στην ομάδα, τονίζοντας ότι η προσπάθεια δε σταματά μέχρι το τέλος.

Αφού ανταλλάχθηκαν ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δόθηκαν πασχαλινά τσουρέκια και λαμπάδες που αγοράστηκαν από ιδρύματα της πόλης μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook