Η Gigi Hadid έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα It girls της Μόδας - και όχι άδικα. Έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους, έχει υπογράψει πολλά fashion και beauty συμβόλαια ενώ κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο έμπνευσης για τις επίδοξες fashionistas.

Παράλληλα, είναι ένα κορίτσι που αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ του, επιλέγοντας ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της το natural look.

Η διάσημη καλλονή φροντίζει το δέρμα της και μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες με τους followers στον Instagram αποκαλύπτοντας τα αγαπημένα της προϊόντα.

Ξεκινά με το Carrara Nourishing Oil Cleanser και το Hydrating Floral Essence και συνεχίζει με τα Tata Harper Dewd Hemp Nourishing Facial Oil και Daily Dose Multivitamin Moisturizer. 

Το αγαπημένο της προϊόν όμως, κι εκείνο που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι το Lanolips 101 Ointment, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το καλύτερο στον κόσμο.

Πρόκειται για ένα προϊόν χωρίς parabens και sulphates στη σύνθεση του. Κάνει θαύματα στα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χείλη ενώ είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το πρόσωπο.

Και ειδικά στα σημεία που ερεθίζονται από τη μάσκα προστασίας. Στην ουσία είναι ένα μικρό θαύμα και η Gigi το έχει πάντα μαζί της.

Το Lanolips 101 Ointment στοιχίζει περίπου €10 και πρέπει να το αποκτήσετε σήμερα κιόλας. Θα γίνει ο νέος σας σύμμαχος κατά της ξηρότητας.

Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook