Η μητέρα του, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο ησυχαστήριό του, στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας κι εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι στη μνήμη του

Τον Γιώργο Καραϊβάζ τίμησαν σήμερα οι συγχωριανοί του στη Καλλίφυτο της Δράμας, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής. Εκεί, μάλιστα, τέλεσαν το τιρσάγιο και εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του.

Η μητέρα του, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο ησυχαστήριό του, στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, όπου πήγαινε κάθε φορά που επισκεπτόταν τον τόπο του.

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του

Ο πόνος για τον άδικο χαμό του δημοσιογράφου είναι μεγάλος. Τα δάκρυα της μητέρας του δεν λένε να στερέψουν, η σύζυγος και ο γιος του προσπαθούν να πάρουν κουράγιο ο ένας από τον άλλο.

Το μήνυμα της αδελφής του για τη γιορτή του, συγκλονίζει: «Ψυχούλα μου, αδερφούλη μου σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο, φέτος πού να πάρω καρδιά μου πες μου πού. Να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου. Χρόνια σου πολλά χαρά μου ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook