Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ο δημοσιογράφος Μίμης Παπαναγιώτου μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Δημήτρης Παπαναγιώτου γεννήθηκε το 1927 στην Αθήνα και την πορεία του στην δημοσιογραφία ξεκίνησε από την «Αθλητική ηχώ».

Παράλληλα κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Οι καιροί», «Απογευματινή», «Ακρόπολις», «Ομάδα», «Ανεξάρτητος τύπος», «Μεσημβρινή», «Βραδυνή»,

Διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στην «Ημέρα» και στα περιοδικά «Ταχυδρόμος» και «Συλλογή» αλλά και στην πρώτη έκδοση του «Αντί» επί χούντας.

Ο Μίμης Παπαναγιώτου υπήρξε αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εικόνες», ενώ ανέλαβε την «Καθημερινή» από την επανέκδοσή της, μετά τη δικτατορία από τον Σεπτέμβριο του 1974 έως το 1989.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετία του 90’ υπήρξε διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 984» καθώς και στην ΕΡΤ. Το 1995, επί Κωστή Στεφανόπουλου, ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας για 11 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι το 1985 τιμήθηκε με το Βραβείο Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook