Πότε αποφάσισαν να παντρευτούν – Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που σύντομα σφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η πολιτικός και ο συνθέτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο στις όμορφες Σπέτσες. Οι δύο τους την απόφαση την είχαν πάρει από καιρό και συγκεκριμένα από τότε που συγκατοίκησαν και από την αρχή απολάμβαναν την ευτυχία. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μάλιστα ήταν από τις λίγους αυτόπτες μάρτυρες. Η Χρυσή συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

Νέα φωτογραφία από τον γάμο:

Η οικογενειακή φωτογραφία του γάμου με τη νύφη, τον γαμπρό, τον πατέρα και τη μητέρα του γαμπρού, Μάκη και Ρούλα Μάτσα καθώς και τη μητέρα της νύφης και τον επιχειρηματία, Γιώργο Βαρδινογιάννη (θείος της νύφης και πατέρας της κουμπάρας)

Η εξοχική κατοικία της οικογένειας Μάτσα μπορεί λόγω κορωνοϊού να μην έζησε τα πασχαλινά γλέντια άλλων εποχών, έζησε όμως την χαρά του παιδιού τους. Εστω και σε κλειστό κύκλο. Ακόμη πιο κλειστό απ’ ό,τι θα ήθελαν. Ακόμη και οι θείοι της Ολγας, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη προτίμησαν να σεβαστούν τις απαγορεύσεις που τέθηκαν από τους ιθύνοντες της κυβέρνησης και να μην καταφθάσουν στις Σπέτσες με το σκάφος τους -παρόλο που θα το ήθελαν- την στιγμή που απαγορεύεται ο απόπλους. Αλλωστε Ολγα και Μίνως πρόκειται να γιορτάσουν τον γάμο τους με ένα μεγάλο πάρτι, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook