Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Κρατερό Κατσούλη! Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου λύγισε!

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου» είπε συγκινημένος: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.»!

Και πρόσθεσε: «Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Και στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καραβάτου και… δεν άντεξε και λύγισε!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook