Διαφημίζουν τις ομορφιές της χώρας σε ένα πρωτότυπο σποτ

Ενας σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ρότζερ Φέντερερ προκειμένου ο δεύτερος να διαφημίσει τα… τοπία της Ελβετίας.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τον Ελβετό τενίστα την διαφήμιση του υπουργείου Τουρισμού της χώρας, σε μια διαφήμιση με έξυπνους διαλόγους και μαγευτικά τοπία από τα βουνά και τις πεδιάδες της χώρας της κεντρικής Ευρώπης.

Στην διαφήμιση ο Φέντερερ τηλεφωνεί στον Ντε Νίρο και του ζητά το σχόλιό του για το βίντεο που του έστειλε με τα ελβετικά τοπία, προσπαθώντας να τα «πουλήσει» για να τον πείσει να συμμετέχει στην καμπάνια για τον τουρισμό στη χώρα.

Μόνο που ο… Ντε Νίρο δεν πείθεται. Ο ηθοποιός απαντά στον Φέντερερ πως η Ελβετία από αυτό που φαίνεται στο βίντεο «είναι υπερβολικά τέλεια» και ο ίδιος θέλει… δράση ως ηθοποιός. Τότε ο Φέντερερ αρχίζει να του κάνει προτάσεις για… σκι, sky diving και άλλα, όμως δεν καταφέρει να τον πείσει.

Προς απογοήτευση του Ελβετού τενίστα, ο Ντε Νίρο του προτείνει μία… εναλλακτική για έναν πιο «βαρετό» ηθοποιό, αναφέροντας το όνομα του Τομ Χανκς, με τον Φέντερερ να… αναρωτιέται ποιος είναι αυτός, σε μία επική διαφήμιση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook