Συνολικά 148 άτομα θα καταθέσουν υπέρ του γηροκομείου, αναφέρει ο δικηγόρος του γηροκομείου 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της διοίκησης του γηροκομείου Χανίων Νίκος Ρουσσόπουλος, μετέβη στην Εισαγγελία του Άρείου Πάγου και κατέθεσε συμπληρωματικό υπομνημα-αναφορα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσσοπουλο, συνολικά 148 άτομα (μαζί με τους 53 που είχαν δηλωθεί την περασμένη εβδομαδα) πρόκειται να καταθέσουν υπέρ του γηροκομείου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρουσσόπουλου:

“Μετέβην σήμερα, ήτοι στις 05/05/2021 περί ώρα 12:30 στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου  για την κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος-αναφοράς προκειμένου να εξετασθούν  95 μαρτύρες από την πλευρά του Οίκου Ευγηρίας Χανίων. Ζήτησα να μην γίνεται  διαχωρισμός μεταξύ μαρτύρων κατηγορίας και μαρτύρων υπεράσπισης, διότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και έτσι όλοι οι μάρτυρες είναι μάρτυρες  αληθείας. Διαμαρτυρήθηκα εντόνως, διότι μόνο ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα ασκήσει  ποινική δίωξη που, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν προκύπτει η τέλεση κανενός  αδικήματος, καθώς επίσης διαμαρτυρήθηκα να μην διαρρέουν έγγραφα της διαδικασίας σε  ιστοσελίδες, όπως το facebook, των καταγγελλόντων”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook