Ακόμα ένα σημαντικό έργο που παρέμενε «βαλτωμένο» εδώ και χρόνια κατάφερε να ξεμπλοκάρει η δημοτική αρχή, καθώς ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Κουκουράκειου Γηροκομείου, στους Αγίους Δέκα.

Αξιοποιώντας την σχετική χρηματοδότηση, που ήταν διαθέσιμη από το 2017 (!), η δημοτική αρχή, αφού ολοκλήρωσε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου, προχωράει σήμερα στην αποπεράτωση του αύλειου χώρου, ώστε να καταστεί λειτουργικός. (Σημειώνεται ότι η κατασκευή του Κουκουράκειου Γηροκομείου ξεκίνησε επί δημαρχίας Δαριβιανάκη και τα τελευταία χρόνια το έργο δεν προχώρησε).

Η συνολική επιφάνεια που διαμορφώνεται είναι 1.912 τ.μ. και μεταξύ των προβλεπόμενων εργασιών περιλαμβάνονται: χωματουργικά, σκυροδέματα, κιγκλιδώματα – περιφράξεις, επιστρώσεις με πλάκες και μάρμαρο, φωτισμός και απορροή ομβρίων υδάτων. Το Κουκουράκειο Γηροκομείο επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον ανάδοχο του έργου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook