Στη Βουδαπέστη θα ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης η Βιολέτα Ζουζούνη.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το 35ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία θα λάβει μέρος στο 35ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη μετέχει η Βιολέτα Ζουζούνη.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώθηκε πως περιλαμβάνεται στην 12μελή αποστολή η οποία το διάστημα από 10 μέχρι 15 Μαΐου θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στ’ αγωνίσματα που θα συμμετάσχει.

Ειδικότερα, η Ζουζούνη αναμένεται να πλαισιώσει την ομάδα του Κόμπο.

Αναλυτικότερα η αποστολή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η εξής: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ελεύθερο & Τεχνικό Σόλο, Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα (Κόμπο), Ελένη Δεληγιάννη (Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Κόμπο), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Κόμπο), Ζωή Καράνγκελου (Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Κόμπο), Αντριάννα Μισίκεβιτς (Κόμπο), Εβελίνα Παπάζογλου (Κόμπο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Κόμπο) και Βιολέτα Ζουζούνη (Κόμπο).

Μαζί τους βρίσκονται οι ομοσπονδιακές προπονήτριες, Ναταλία Τσερνέτσκα και Ανα Τάρρες Κάμπα, η φυσικοθεραπεύτρια Εφη Βούλγαρη, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός και η έφορος και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook