Ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη μεγάλωσε και έχει αλλάξει πολύ! 

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι πια 19 χρονών, έχει βρει το στυλ του και… θέλει να γίνει ηθοποιός!

Ο Νίκος Μπάρκουλης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και είχε αποκαλύψει πως θέλει να περάσει στη σχολή του Εθνικού κάτι που θα έκανε τον πατέρα του υπερήφανο. Στην ίδια συνέντευξη πριν από δύο χρόνια, ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για πρώτη φορά για τη νόσο Crohn, το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει από την ηλικία των 11 ετών.

Είχε πει τότε: «Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Ακόμη,τόνισε ότι η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη είναι το στήριγμά του, ενώ είχε αναφέρει ότι πέρασε και εκείνη δύσκολα καθώς έπασχε από καρκίνο τον οποίο και αντιμετώπισε με επιτυχία: «Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».

Στα 19 του έχει λογαριασμό στο Tik Tok και κάνει θραύση όπως θα δεις και εσύ στα παρακάτω υπέροχα βίντεό του!

@nikosmparkoulis

Lets talk about it:)##fyp ##foryou ##viral

♬ original sound – Kisha.baby

 

@nikosmparkoulis

Δοκιμάζω να δω τι ώρα μπαίνουν τα βίντεο fy,άμα δεν πάει καλα έχω shadow ban:)##fyp ##foryou ##viral

♬ Diamanti – Snik

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook