Με χειροπέδες βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε στο κρατητήριο – Πήρε τριήμερη προθεσμία – Τουλάχιστον πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο φοιτητή – Για φρενίτιδα των social media μίλησε ο δικηγόρος του

Τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους. Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί και να δικαστεί τη Δευτέρα. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο δικηγόρος του 22χρονου ,Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επισης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυριστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook