«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο»

Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα ο 22χρονος φοιτητής ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο νεαρός ζήτησε και έλαβε προθεσμία και, μέχρι την δίκη του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου θα παραμείνει κρατούμενος.

Οι συνήγοροι του έδωσαν μάχη για να αφεθεί ο κατηγορούμενος ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου» ανέφερε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο. Αλλά και η μητέρα του, η οποία όπως δήλωσε είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με έφηβους, δεσμεύτηκε πως ο γιος της θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη», ανέφερε η μητέρα του κατηγορούμενου και συμπλήρωσε «Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής».

Κλαίγοντας η γυναίκα είπε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της είναι κοντά στα παιδιά τους ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το θέμα από το σόσιαλ μίντια.

«Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Γιώργος Μυταλούλης από την πλευρά του εστίασε στο γεγονός ότι η αναγνώριση του εντολέα του δεν έγινε με άλλους δέκα.

«Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook», τόνισε στο δικαστήριο ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «διογκωμένη η υπόθεση».

«Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook