Από το Σάββατο 24 Απριλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Τελευταία ενημέρωση 14:47

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που είχε συμβεί στα Χανιά πριν από 15 ημέρες με τον 38χρονο αστυνομικό των ΤΑΕ να υποκύπτει στον βαρύτατο τραυματισμό που είχε προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Ο 38χρονος παρά τις προσπάθειες των γιατρών, σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλευόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το πρωί του Σαββάτου 24 Απριλίου, ο 38χρονος βρισκόταν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και με έναν συνάδελφό του στα Κεραμειά, όταν ξαφνικά,  ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο 38χρονος είχε διακομισθεί άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος και  σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μέχρι σήμερα.

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων

“Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του συναδέλφου – μέλους μας Αστυφύλακα…. υπηρετούντος εν ζωή στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. 
Γ… αδερφέ, ήταν νωρίς, πολύ νωρίς να στερηθούν οι δικοί σου άνθρωποι το χαμόγελό σου…Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…Ο Τριαδικός Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου αδερφέ…”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook