Τα Προσκοπικά Δίκτυα, της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Κρήτης, σας προσκαλούν την Κυριακή 9 Μαΐου στις 7:00 μ.μ, στο διαδικτυακό τους φόρουμ «Ασφαλώς… για τα παιδιά μας».

Τον τελευταίο χρόνο, με την πανδημία να έχει αλλάξει πολύ την καθημερινότητα όλων, τόσο λόγω του εγκλεισμού όσο και της ψηφιοποίησης όλων των δραστηριοτήτων μας , έχει ενταθεί ο προβληματισμός των γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους στο διαδίκτυο !

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των γονέων για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών τους μέσα από τις ομιλίες επιστημόνων και εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τους κινδύνους του διαδικτύου, από τους:
– Ανθυπαστυνόμο Σταυγιανουδάκη Εμμανουήλ
– Ανθυπαστυνόμο Κιαγιαδάκη Γεώργιο

Επίσης θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του «διαδικτυακού εκφοβισμού (cyberbullying) και του εθισμού στο διαδίκτυο, από τον ψυχολόγο Μαυριδάκη Αντώνη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom και στο τέλος των ομιλιών οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους, στους ομιλητές.

Τον σύνδεσμο για τη δωρεάν συμμετοχή σας αλλά και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ή μπορείτε να συνδεθείτε απ’ ευθείας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook