Το άκουσε να καλεί σε βοήθεια ένας κύριος που φώναξε σκάφη της περιοχής να σπεύσουν να σώσουν το μικρό

Μια τρομακτική περιπέτεια που ευτυχώς χάρη στη γρήγορη επέμβαση ανθρώπων δεν είχε τραγικές συνέπειες για ένα μικρό παιδί, 6χρονο κοριτσάκι, εξελίχθηκε το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας.

Ένα μικρό κοριτσάκι που είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Βλητέ στη Σούδα Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες όχι με τους γονείς τους αλλά με μια γυναίκα που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν θεία του ή γειτονικό πρόσωπο, βρισκόταν μέσα στο φουσκώτο του και γρήγορα παρασύρθηκε στα βαθιά.Το κοριτσάκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια απεγνωσμένα!

Τυχαία ένας άνθρωπος που κινείται συχνά στην περιοχή της κάτω Σούδας, άκουσε το παιδί να φωνάζει και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια σκάφη να σπεύσουν να σώσουν το παιδί. 

Να σημειωθεί ότι το παιδί είχε φτάσει με το φουσκωτό του λίγο πριν το σημείο του ναυαγίου (εκεί που δείχνει το βέλος στη φωτογραφία που ακολουθεί) ενώ όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο άνθρωπος το φουσκωτό είχε πλέον ξεφουσκώσει επικίνδυνα 

Το πρώτο σκάφος που κάλεσε σε βοήθεια καθυστερούσε και έτσι ζήτησε βοήθεια από το σκάφος (λάντα) “Σούδα”. Ο καπετάνιος του αμέσως έλυσε και πήγε στο σημείο που ήταν το παιδί σώζοντάς το και παραδίδοντάς το στο Λιμενικό Σώμα που φτάσει εντωμεταξύ παραλαμβάνοντας το παιδί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook