Σε ένα ντέρμπι με αρκετό σασπένς αλλά με τον ΠΟΑ πιο μαχητικό η ομάδα του Ατσαλένιου κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της και να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Επισκοπής που προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς ο Πέτρος Γιακουμάκης με ωραίο τακουνάκι μετά από φάουλ του Καινουργιάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικηφόρου.

Στο 27΄ ο Γιακουμάκης σκόραρε εκ νέου όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσαϊντ , ενώ στο 56΄ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτιρνη κάρτα από το ματς ο Καινουργιάκης του ΠΟΑ . Παρόλα αυτά ο ΠΟΑ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει με άνεση μέχρι το τέλος το υπέρ του 1-0 και να πάρει μια πολύτιμη νίκη και από βαθμολογικής πλευράς αλλά και από πλευράς γοήτρου.

ΠΟΑ (Μ. Πατεμτζής): Σινάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Καινουργιάκης, Τριχάκης (58΄Βρετός), Βενιανακης, Γιακουμάκης Γ (80’ Γιακουμάκης Γ), Συσκάκης 61’ Ανυφαντάκης), Γιακουμάκης Π

Επισκοπή (Γ. Ξηράκης): Νικηφόρος, Μπαστάκης, Μανταδάκης (70’ Καμινιώτης), Αργυράκης, Κατσαμάς, Φρατζεσκάκης, Αντιασβίλι, Κεφαλούκος (λ.τ. 24΄Γωνιοτάκης), Ταμάμης, Κοζανίδης, Βελονάκης (70’ Σουμπασάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook