Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον Ηρόδοτο ο ΠΑΟΚρουσώνα που στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄Εθνικής πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αγίας Μονής επικρατώντας με 1-2 του Πατούχα που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα σε Ηρακλειώτικο ντέρμπι μετά από αυτό με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη καθώς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με 1-0 με κεφαλιά του Άγγελου Καστελλιανάκη, όμως πριν κλείσει το πρώτο μέρος στο 45΄ ο Μαμουλάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Πατούχα και έκανε το 1-1.

Το γκολ αυτό όπως φάνηκε άλλαξε και την ροή του αγώνα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο στο 73΄ με τέρμα που σημείωσε ο Οικονόμου.

Dp Studies Πατούχας (Λ. Καργιωτάκης): Καλυκάκης, Μπιτσακάκης, Κατελας (78′ Ζαφείρης), Νικολάρας, Κουνενάκης (Γ. Καστελλιανάκης), Τρουλάκης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης Α, Σούρσος, Ματθαιάκης, Λουλάκης (60′ Ραπτάκης).

Creta Pergola ΠΑΟ Κρουσώνα (Μ. Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Κάβαλος, Θεοδωράκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Κουράκης, Σαλταπίδας (50′ Μπέρκης λ.τ 87′ Μπαράς), Γεωργόπουλος, Κουράκης, Μαμουλάκης (75΄Σταυρακάκης), Κομπογιενιτάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook