Του Κωνσταντίνου Συλιγάρδου

Η αλήθεια είναι ότι τα μαθηματικά (στροφη 360°) αν και πολιτικός μηχανικός, η γεωγραφία ( Λέσβος - Μυτιλήνη ) οι ξένες γλώσσες (ιβακιουεϊσχιον και πολλά άλλα φοβερά) η χημεία (μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιον) ο πολιτισμός (Πήγε στην παράσταση του Λαζόπουλου και δήλωσε ότι το έργο που έγραψε ο Λάκης έμοιαζε με έργα κλασικών συγγραφέων. Μόνο που το έργο δεν το έγραψε ο Λάκης αλλά ήταν διασκευή γαλλικής ταινίας του Philippe de Chauveron) τα φάκελα ( όπου σάλιωσε φάκελο που είχε αυτοκόλλητη ταινία ) τα διεθνή ( η θάλασσα δεν έχει σύνορα )  κλπ κλπ κλπ δεν είναι το asset του ...

Αλλά ούτε και στην εθιμοτυπία και στα πρωτόκολλα είναι καλός ο μπαγάσας (έχουμε απολαύσει στιγμές γέλιου και έχουμε νιώσει ντροπή δίπλα σε ηγέτες αλλά και σε εθνικές εορτές) 

Για ζουρνάδες και νταούλια ας μην το αγγίξω καν...

Είδαμε τι χορούς τους χόρεψε εκείνους τους Ευρωπαίους (goback ηδες) και πως τελικά μας έπαιξαν εκείνοι το σκοπό του αναστενάρη τον οποίο και εχωρέψαμε τελικώς (εμείς το πόπολο) αφού ο Τσιπραϊκος καρσιλαμάς αποδείχτηκε μπλουζ!

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται ούτε τα μπλουζάκια είναι το προνομιακό του πεδίο, εκτός κι αν δεχτούμε ότι ο Αλέξης όπως άλλωστε εχουμε ξαναπεί, είναι ο μεγαλύτερος εν ενεργεία κωμικός σήμερα στην χώρα μας.

Δεν εξηγείται αλλιώς.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook