Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής για την Ιεράπετρα που κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα της Χερσονήσου.

Για 70 λεπτά η Χερσόνησος πίεζε χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη και λειτούργησε για ακόμη μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει πολλές ευκαιρίες μπορεί στη συνέχεια να δεχθεί γκολ.

Όπερ και εγγένετο καθώς η Ιεράπετρα βγήκε στην επίθεση μετά το 70΄ και κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο της νίκης στο 86΄ όταν μετά από φάουλ του Κουτούζου ο Δεδελετάκης σούταρε από κοντά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λιοντάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ταρτάλας, Μαρκάκης, Μαστοράκης, Λιοντάκης, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Μαραβέλας (56΄Τοψιδέλης) , Μπαριτάκης (79’ Γερομαρκάκης), Δεδελετάκης, Κουτούζος, Αρχαγγελίδης (51’ Χρυσοφάκης)

Χερσόνησος: Μουντράκης, Σωμαράκης, Αριστεινίδης Π, Πατελής, Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Βλάχος, (88’ Αριστεινίδης Γ) Ανωγειανάκης, (75’ Περάκης) Κίτσας, Καπετανάκης (65’ Μιλάκης), Τεπετός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook