Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο

Η Blue Star Ferries, χορηγός των κορυφαίων αθλητών της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, συγχαίρει το ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοϊας για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Η πρόκριση των δύο αθλητών σφραγίστηκε με την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Vilamoura της Πορτογαλίας. Με αυτή την επιτυχία, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016 κέρδισαν την εσωτερική πρόκριση που είχε προκηρύξει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μεταξύ των Ελλήνων αθλητών, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της παγκόσμιας ιστιοπλοϊας. 

Ο Σπύρος Πασχάλης, CEO της Attica Group σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τους αθλητές μας σημείωσε: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, κατορθώσατε συνεχίζοντας την μάχη με επιμονή και συγκέντρωση, να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο. Για άλλη μια φορά αναγνωρίζουμε σε εσάς τη σκληρή δουλειά, την αγάπη για αυτό που κάνετε και την μαχητικότητά σας. Αισθανόμαστε περήφανοι ως χορηγοί και χαιρόμαστε που συμβάλαμε και εμείς σε αυτή την επιτυχία. Όλοι εμείς στην Attica Group, αλλά και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον υπόλοιπο δρόμο προς το Τόκυο και περιμένουμε να σας θαυμάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί σας την κατάκτηση του επόμενου Ολυμπιακού σας μεταλλίου.»

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Ιούνιο του 2008. Από τότε, έχουν συμμετάσχει σε κορυφαίες διοργανώσεις και θεωρούνται το καλύτερο Ελληνικό, ανδρικό πλήρωμα στην κατηγορία 470. 

Ευχόμαστε τα δύο αστέρια της ιστιοπλοϊας, ταξιδεύοντας με το αστέρι της Blue Star Ferries μέχρι το Τόκυο, να επιστρέψουν με ένα ακόμα Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα μας. 

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω την SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook