Οι ληστές βασάνισαν την 20χρονη κοπέλα και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας – Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος

Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι νεκρή μία γυναίκα 20 ετών. Δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού.

Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν, ενώ κρέμασαν και το σκυλί
της οικογένειας. 

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

glyka-nera__1_
glyka-nera__2_
glyka-nera__3_
glyka-nera__4_

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook