Επίσκεψη σε Χανιά και Ηράκλειο.

Στην Κρήτη για διήμερη επίσκεψη αναμένεται ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. Η επίσκεψή του είναι σαφώς ενδεικτική της σημασίας που δίδεται και στην Κρήτη, στο κομμάτι που αφορά τον τουρισμό και με αφορμή το επίσημο “άνοιγμά” του το Σάββατο 15 Μαΐου.

Ο κ. Αρκουμανέας θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Αλέξανδρο Βασιλικό και η επίσκεψή του θα πλαισιωθεί με επαφές με Ξενοδόχους της Κρήτης, που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους.

O κ. Αρκουμανέας θα είναι στα Χανιά την Τετάρτη (12/5) και στο Ηράκλειο την Πέμπτη (13/5).

Mάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης ήρθε και η ενημέρωση του Δήμου Χανίων για την επίσκεψη Αρκουμανέα στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο:

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, στις 10:30 π.μ., ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο Χανίων, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο κ. Γιώργος Ρηγάκος, γιατρός στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ και μέλος της Επιτροπής Ταχείας Αντιμετώπισης Δημοσίων Κινδύνων.

Αντικείμενο της επίσκεψης θα αποτελέσει το επικείμενο άνοιγμα του Τουρισμού και η ασφαλής επαναλειτουργία του κλάδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook