Δεν αποκλείεται να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test στην Κύπρο. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test στην Κύπρο, με βάση τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν γίνονται σκέψεις να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test, ο κ. Ιωάννου σημείωσε ότι θα διαφανεί προς το τέλος Ιουνίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

«Αυτή τη στιγμή προσφέρονται δωρεάν διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι άμεσα», είπε ο κ. Ιωάννου και πρόσθεσε: «Όταν ολοκληρωθεί το εμβολιαστικό πλάνο και υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια, αλλά κάποιος επιλέγει να μην εμβολιάζεται, θα πρέπει να αξιολογηθεί και αυτή η παράμετρος. Δεν θα μπορεί να επιβαρύνεται ο φορολογούμενος πολίτης επειδή κάποιος επέλεξε να μην εμβολιαστεί». Όπως είπε, «είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που προσφέρουν δωρεάν τεστ και στην ποσότητα που γίνονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook