Δεν αποκλείεται να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test στην Κύπρο. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test στην Κύπρο, με βάση τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν γίνονται σκέψεις να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των rapid test, ο κ. Ιωάννου σημείωσε ότι θα διαφανεί προς το τέλος Ιουνίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

«Αυτή τη στιγμή προσφέρονται δωρεάν διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι άμεσα», είπε ο κ. Ιωάννου και πρόσθεσε: «Όταν ολοκληρωθεί το εμβολιαστικό πλάνο και υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια, αλλά κάποιος επιλέγει να μην εμβολιάζεται, θα πρέπει να αξιολογηθεί και αυτή η παράμετρος. Δεν θα μπορεί να επιβαρύνεται ο φορολογούμενος πολίτης επειδή κάποιος επέλεξε να μην εμβολιαστεί». Όπως είπε, «είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που προσφέρουν δωρεάν τεστ και στην ποσότητα που γίνονται».

Πηγή: ieidiseis.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook