«Ούρλιαζε ότι της έκλεψα το μωρό της» ανέφερε η 32χρονη

Έναν εφιάλτη έζησε μια νέα μητέρα όταν μια γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει μέσω Facebook, διέρρηξε το σπίτι της, της έριξε σπρέι που χρησιμοποιείται για την προστασία από αρκούδες και προσπάθησε να αρπάξει τον μόλις 8 ημερών γιο της.

Η 32χρονη Nicole Shanks συνελήφθη για το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε την Ημέρα της Μητέρας στην Οτάβα του Καναδά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Shanks γνώρισε το θύμα μέσω μια ομάδας στο Facebook για νέες μητέρες και εξασφάλισε τη διεύθυνσή της με τη δικαιολογία ότι είχε κερδίσει κάποιο δώρο, μετέδωσε η ιστοσελίδα Global News.

Η Shanks παρέδωσε το καλάθι με τα δώρα την περασμένη Παρασκευή, για να επιστρέψει το Σάββατο και να μπει με τη βία στο σπίτι. Χρησιμοποίηση το σπρέι κατά των ανθρώπων που ήταν σε αυτό και στη συνέχεια φέρεται να άρπαξε το νεογέννητο αγοράκι και να έτρεξε έξω από την κατοικία.

Γείτονες πρόσεξαν ότι κάτι συνέβαινε και κυνήγησαν τη γυναίκα, την έπιασαν και την κράτησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Η νέα μαμά έγραψε σε ένα ποστ της στο Facebook ότι η Shanks υποστήριξε πως το βρέφος ήταν στην πραγματικότητα δικό της. «Μου έριξε σπρέι στο πρόσωπο και ούρλιαξε ότι της έκλεψα το μωρό. Πήρε τον γιο μου και έτρεξε μαζί του και οι γείτονές μου ευτυχώς τον πήραν πίσω χωρίς να πάθει κάτι», έγραψε.

Η ίδια μάλιστα προειδοποίησε άλλους να μην εμπιστεύονται εύκολα ανθρώπους στα social media. «Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις. Σήμερα παραλίγο να χάσω τον γιο μου».

Η Shanks, η οποία χρησιμοποιούσε το πραγματικό ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία της στο Facebook, παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook