Δύο άλλα παιδιά κατάφεραν να γλιτώσουν

Φριχτό θάνατο βρήκε ένας 13χρονος, ο οποίος κοιμόταν μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Το σκουπιδιάρικο τον συνέθλιψε και το αγόρι έχασε τη ζωή του σε μια τραγωδία που σημειώθηκε στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας.

Ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν κάποιος μέσα στον κάδο. Δύο ακόμη παιδιά, ηλικίας 11 και 12 ετών, κοιμούνταν μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Το ένα από αυτά κατάφερε να ξεφύγει, ενώ το δεύτερο επιβίωσε με μικρά τραύματα.

Η έρευνα για τη συγκλονιστική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί τα τρία παιδιά κοιμούνταν στον κάδο, όπως δήλωσαν αστυνομικοί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Τζο Κλαρκ, επικεφαλής ενός κέντρου υποστήριξης των νέων, δήλωσε στους Port Lincoln Times ότι τα τρία αγόρια ήταν «συχνοί επισκέπτες» του κέντρου και ήταν γνωστά στο προσωπικό του.

Σύμφωνα με την ίδια, το αγόρι που πέθανε «δεν ήταν άστεγο, ήταν ένα νεαρό άτομο, που όπως πολλοί νέοι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα πριν την ενηλικίωσή τους και να βρουν τη θέση τους. Για μια σειρά από λόγους κοιμόταν έξω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook