Τρία σημεία στο κέντρο των Χανίων θα εξυπηρετούν τα τουριστικά λεωφορεία 

Σε τρία σημεία θα γίνεται η αποβίβαση και η επιβίβαση των τουριστών που θα μετακινούνται με τα τουριστικά λεωφορεία. Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στα πλαίσια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Για τα τουριστικά λεωφορεία την επιβίβαση και αποβίβασης των λεωφορείων έγινε ενημέρωση για την οδό Πλουμιδάκη, ο εμπλεκόμενοι με τα τουριστικά λεωφορεία,  μας ζήτησαν δύο ακόμα σημεία εντός της πόλης και εκκρεμούσε η απάντηση μας.  Άρα οι θέσεις των πελατών είναι στην οδό Πλουμιδάκη και από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την διαμόρφωση των πεζοδρομίων, το δεύτερο θα είναι απέναντι από την τράπεζα Χανίων και το τρίτο στην 1866 όπως μας ζήτησαν οι οδηγοί των λεωφορείων.

Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε συνάντηση για να βάλουμε σε τάξη αυτό το κομμάτι που μας προβληματίζει όλα αυτά τα χρόνια και θα βάλει σε τάξη την πόλη», τόνισε ο κ. Σημανδηράκης.

O κ. Πρωτοπαπαδάκης εκ μέρους της παράταξης του κ. Αρχοντάκη, ανέφερε “για τα τουριστικά λεωφορεία είναι σημαντικό που βρέθηκε λύση και έτσι αρχές της τουριστικής περιόδου θα είμαστε έτοιμοι. Δίνει μία δυναμική για την πόλη αφού τα λεωφορεία θα περνούν από την νέα και την παλιά πόλη και θα έχουν οι τουρίστες στην σύντομη παραμονής τους μία εικόνα από την πόλη. Θα ήταν επίσης, σημαντικό στον τουριστικό χάρτη της πόλης, τα σημεία εισόδου και εξόδου των τουριστών να σημειωθούν με ‘’bullets’’ ώστε να είναι εμφανή”.

Από την πλευρά του ο κ. Βάμβουκας, ανέφερε “για τα τουριστικά λεωφορεία είχαμε πει ότι στο παρκινγκ της Τάφρου ήταν λάθος που στάθμευαν εκεί. Είναι καλό που εισακούστηκαν οι επαγγελματίες και οι τρεις θέσεις που ορίστηκαν βοηθάνε σε μία τακτοποίηση και σε μία διάχυση”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook