Για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προστασία από τον κορονοϊό

Σε εξέλιξη βρίσκεται την τρέχουσα εβδομάδα ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2   στους εργαζομένους της Κρήτης και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Μαΐου.
Ακολουθεί ο τρίτος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων που ξεκινά την Τρίτη 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον τρίτο κύκλο Μέσω των φορέων, των εργατικών κέντρων, των δήμων της Περιφέρειας Κρήτης και μέσω των επιχειρήσεων τους, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο επισυναπτόμενο.
 
Το πρόγραμμα φέτος επικαιροποιήθηκε με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, διευρύνθηκε η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

Διαδικασία εγγραφής

Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2822-340200 (κ. Μαρακάκη Βίκυ) και 2822-340241 (κ. Σχετάκη Γιούλη) και να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email,  ώστε να γίνεται η καταχώρισή τους στην πλατφόρμα.

Στη συνέχεια θα αποστέλλεται αυτόματα email από την πλατφόρμα στον εργαζόμενο με τα στοιχεία σύνδεσης του για την παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook