Η αποκάλυψη του εισαγγελέα που ερευνά την εξαφάνιση του κοριτσιού

Ο Γερμανός εισαγγελέας που ερευνά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία κατά του βασικού υπόπτου Christian Brueckner.

Όπως θυμόμαστε, ο καταδικασμένος βιαστής αναδύθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως Νο 1 ύποπτος στην εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν από παραλιακό θέρετρο της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007.

Η γερμανική αστυνομία λέει τώρα πως έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο 44χρονος Brueckner εκτίει για την ώρα ποινή φυλάκισης στη Γερμανία και νέα στοιχεία έχουν βρεθεί σε βάρος του.

Ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters αποκάλυψε πως η έρευνα σημείωσε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες μέρες, αν και αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.

Όπως είπε στη βρετανική The Sun: «Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του, αλλά τώρα δεν είναι αυτή η ώρα … Δεν μπορώ να αποκαλύψω το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που μας έδωσαν».

Ο γερμανός εισαγγελέας είπε ακόμα πως «επιμέναμε σταθερά πως ο άντρας που έχουμε αναγνωρίσει ως βασικό ύποπτο είναι ο άντρας που πιστεύουμε πως έκανε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε για κανέναν άλλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα λύσουμε αυτή την υπόθεση».

Η γερμανική δικαιοσύνη ελπίζει πως θα μπορέσει να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Brueckner μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook