Στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε: «Μας έδεσαν και τους είχαμε πει ήδη πού είναι τα χρήματα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά…».

Μιλώντας για τη στιγμή που έμαθε ότι η γυναίκα του Καρολάιν είναι νεκρή, είπε: «Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν».

Ο 32χρονος πιλότος μίλησε και για το παιδί του, την 11 μηνών κόρη του που βρήκαν το πρωί οι αστυνομικοί δίπλα στη νεκρή μητέρα του να την σκουντάει για να την ξυπνήσει. «Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά», ανέφερε ο πιλότος.

Μιλώντας για τις έρευνες, ο σύζυγος της Καρολάιν είπε: «Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το Ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι αυτά τα παιδιά».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook