Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων Χανίων αιτείται να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από τον λόφο Καστέλι – Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνάντηση με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων.

Η Ένωση ζητά να αποσυρθούν οι 30 αστυνομικοί από τον λόφο Καστέλι ώστε αυτή η δύναμη να επιστρέψει στην αστυνόμευση της πόλης.

Όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων:

Το Προεδρείο της Ένωσής μας, συναντήθηκε σήμερα και ώρα 11:00, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Χανίων Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λυμπινάκη. Εκφράσαμε τα παράπονά μας όσον αφορά τον υπερβολικό αριθμό αστυνομικών που διατίθενται στις φυλάξεις των πολιτικών γραφείων. Παράλληλα, τον ενημερώσαμε για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει η Ένωση μας, στην περίπτωση που δεν αποχωρήσουν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις από το λόφο Καστέλι. Για το λόγο αυτό ζητήσαμε ποιες είναι οι ενέργειες της Δ.Α. Χανίων ως προς αυτό το θέμα. Ο κ. Ταξίαρχος μας ενημέρωσε για σύνταξη και αποστολή εκ μέρους του επιστολής, η οποία ιεραρχικά ζητά την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από το λόφο Καστέλι, προς ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Για τον ίδιο λόγο σήμερα συναντήθηκε το Προεδρείο και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Αντώνιο Ρουτζάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε για την άμεση προώθηση του αιτήματος του κ. Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα θα μεταβεί αύριο στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου συναντηθεί με τον Αρχηγό αυτής, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Κύριος σκοπός της συνάντησης μας, θα είναι η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το λόφο Καστέλι, έτσι ώστε οι 30 αστυνομικοί που διατίθενται εκεί καθημερινά, να επιστρέψουν στην αστυνόμευση της πόλης αλλά και της υπαίθρου των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook