Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, κατέκτησαν η Βιολέτα Ζουζούνη και η Κρυσταλένια Γιαλαμά.

Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, με τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του ΝΟΧ και την Ηρακλειώτισσα του Ωρίωνα στις τάξεις τους, παρουσίασαν μία εξαιρετική χορογραφία στο κόμπο, με την οποία κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με 89.1000 έναντι 94.1000 της Ουκρανίας.

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βουδαπέστη κατάφερε να κατακτήσει η Βιολέτα Ζουζούνη με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια όπως και όλα τα κορίτσια της Εθνικής παρουσίασαν μια εξαιρετική χορογραφία στο αγώνισμα του κόμπο, το οποίο απέσπασε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία (89.1000 έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την 1η θέση), κερδίζοντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο!

Για την Ζουζούνη επιβεβαιώνεται έτσι η αξία της ως αθλήτρια αλλά και πως η παρουσία της στην Εθνική ομάδα δεν είναι τυχαία.

Αναλυτικότερα τα κορίτσια που ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου είναι τα εξής: Μαρία Αλζιγκούζη Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook