Το ύστατο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Καρολάιν αύριο στην Αλόννησο. 

Τη στιγμή που το νησί της Αλοννήσου ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την 20χρονη Καρολάιν, η αγωνία για τη σύλληψη των δραστών μεγαλώνει με την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δίνει το στίγμα της σημασίας που έχει η γρήγορη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος για την πολιτεία και τη δικαιοσύνη.

Στην Αλόννησο, οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας ετοιμάζονται αύριο να της πουν το τελευταίο αντίο.

«Χάσαμε έναν άγγελο», αναφέρουν καθώς το 20χρονο κορίτσι έχει αφήσει το αποτύπωμά της στις καρδιές των κατοίκων του νησιού που αύριο την αποχαιρετούν στις 15.00.

Στο ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν».

Κλίμα οδύνης στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου εκεί βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν. Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της με τους συγγενείς και τους φίλους να λένε το τελευταίο αντίο.

«Στην αρχή μέχρι να μάθουμε, δεν το πιστεύαμε καν ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο για ένα κορίτσι 20χρονών να πιστέψεις κάτι τέτοιο».

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι…».

Αύριο στις 15.00 το μεσημέρι, οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της 20χρονης μητέρας για τον ύστατο αποχαιρετισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook