Σοκάρει το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνων dragster. Νεκρός 33χρονος πατέρας.

Ο 33χρονος οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από εκτροπή και ανατροπή του οχήματός του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας στο Αγρίνιο, agriniopress.gr, ο θάνατος του άτυχου οδηγού ήταν ακαριαίος.

Ήταν ο πρώτος αγώνας dragster μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, είχε τραγική κατάληξη.

H είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του οδηγού αγώνων, ο οποίος συμμετείχε στον συγκεκριμένο θεσμό με ένα Nissan GT-R, έχει προκαλέσει σοκ.

Ο αθλητής άρχισε να χάνει την πρόσφυση του οχήματός του ενώ το κοντέρ «έγραφε» σχεδόν 250 χλμ./ώρα.

Παρά την προσπάθειά του να σώσει την κατάσταση, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο άτυχος 33χρονος, σύμφωνα με το «karvasaras.gr» τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στα περίπου 180 μέτρα του αεροδιαδρόμου, έκανε «σούζα», έπειτα «δίπλωσε» και εξετράπη της πορεία του με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι.

Δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το δυστύχημα και τι το προκάλεσε, όμως όπως είναι φυσικό οι αγώνες των επόμενων ημερών αναβάλλονται.

Το όχημα βγήκε από το δρόμο και άρχισε να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι, αφήνοντας πίσω του… αρκετά κομμάτια. Με βάση τα όσα αναφέρει το «agrinionews.gr», ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε. Κόβει την ανάσα το βίντεο από το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook